Suomalainen pillu mistä nainen kiihottuu

suomalainen pillu mistä nainen kiihottuu

Vinkit miten pillun nuoleminen hoidetaan oikein ”Kyllähän suomalainen mies nyt pillua osaa nuolla ” – NOT! Totuus on, että aivan liian harva mies ottaa selvää siitä miten pillua kannattaa nuolla ja miten oraaliseksiä naiselle pitäisi antaa.

Videos

Dox@net: KLIKkaussota: Pillua aloittelijoille - Pussy for Beginners (12) Vinkit miten pillun nuoleminen hoidetaan oikein ”Kyllähän suomalainen mies nyt pillua osaa nuolla ” – NOT! Totuus on, että aivan liian harva mies ottaa selvää siitä miten pillua kannattaa nuolla ja miten oraaliseksiä naiselle pitäisi antaa.

Suomalainen pillu mistä nainen kiihottuu -

Sivustolla esitellyt palvelut ovat mainoksia. Muista pitää kielesi ulkona!

: Suomalainen pillu mistä nainen kiihottuu

Suomalainen pillu mistä nainen kiihottuu Sisällys 1 Tee kotiläksysi 2 Luo tunnelma 3 Nyt pääset vauhtiin 4 Ja näin tarjoat palan taivaasta 5 Katso vielä video-ohjeet. Työnnä kielesi ulos ja asettele huulesi hellästi naisen klitoriksen ympärille, mieluummin hieman liian ylös kuin alas. Käytä vain kielesi kärkeä ja liikuta sitä supernopeasti edestakaisin klitoriksen yli. Ainiin, paitsi tämä seuraava. Sitten omakanta espoo pornofilmi itse puuhailemaan. Osalle nautinnollista — toisille ei. Kirjoita kielelläsi kaikki aakkoset klitoriksen päälle.
Studio amore facial cumshot forum Suihinotto tekniikka seksihieronta
HIERONTAKURSSI HELSINKI SINKUT HELSINKI Muista pitää kielesi ulkona! Osalle nautinnollista — toisille ei. Työnnä kielesi niin ulos kuin sen rentona saat. Kun olet saanut alipaineen aikaiseksi, liikuta päätäsi ylös-alas ihan kuin nainen ottaisi suihin sinulta, mutta pienempi liike. Jos homma ei tunnu toimivan, tee ime hieman kovempaa ja kokeile uudestaan. Ainiin, paitsi tämä seuraava.
suomalainen pillu mistä nainen kiihottuu

0 thoughts on “Suomalainen pillu mistä nainen kiihottuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *